מתכון מגניב לשקשוקה בתוספת פלפלים בצבעים, בצל ורסק עגבניות.
מתכון מפנק וקל לשקשוקה! שיהיה בתאבון.
עכשיו בעולם השקשוקה מתכון לשקשוקה בלקנית מושלמת !
מצרכים:
- 3 גמבות – 2 גמבות בצבע אדום, אחת בצבע צהוב.
- 1 עגבנייה בינונית.
- 1 בצל.
- קופסה קטנה של רסק עגבניות.
- ביצים (כמה שרוצים).
- כוס מים.
תבלינים:
- כפית וחצי מלח.
- כפית אבקת מרק עוף (עדיף פרווה).
- חצי כפית פלפל שחור גרוס.
- חצי כפית אבקת שום.
- כפית פפריקה מרוקאית מתוקה בשמן.
אופן ההכנה:
- חותכים את הבצל לחתיכות קטנות ומטגנים עד ההזהבה.
- מוסיפים את הגמבות שגם הן צריכות להיחתך בצורה של קוביות קטנות, כאחרי 5 דקות מוסיפים את העגבנייה ומערבבים.
- אחר כך מוסיפים כוס מים, ואת התבלינים לפי הסדר הבא:
כפית וחצי של מלח, כפית של אבקת מרק עוף, חצי כפית פלפל שחור גרוס, חצי כפית אבקת שום, כפית פפריקה מרוקאית מתוקה בשמן. - מערבבים את הכל ואז מוסיפים את קופסת רסק העגבניות. מערבבים עוד פעם ואז מוסיפים כמה ביצים שרוצים.
- מכסים ומנמיכים את האש..
- לאחר 15 דקות השקשוקה מוכנה.
- בתיאבון!!!
תודה רבה לגולש אנונימי על שקשוקה עם פלפלים בצבעים !
רוצים עוד מתכונים לשקשוקה ?