שקשוקה מפנקת.

מצרכים:

  • 15 עגבניות בשלות.
  • 4 ביצים.
  • 2 כפות גדושות רסק עגבניות (כן רסק עגבניות זאת לא קללה).
  • 3 כפות גדושות מרק עוף (גם מרק עוף זאת לא קללה ).
  • 2 בצלים גדולים.
  • 2 גמבות אדומות.
  • 3 שיני שום.
  • חצי כף שטוחה כרכום.
  • כף שטוחה כמון.
  • כף שטוחה פפריקה מתוקה.
  • כף שטוחה פפריקה חריפה.

אופן ההכנה:
1.קוצצים את הבצל ומטגנים.
2.בזמן שהבצל בשמן,חותכים את 2 הגמבות ושלושת שיני השום לריבועים קטנים כמה שיותר.
3.מוסיפים את הגמבות והשום אל המחבת ומערבבים היטב.
4.בינתיים חותכים את כל העגבניות לריבועים ומערבים מדי פעם את התערובת במחבת.
5.סיימתם לחתוך את העגבניות? הוסיפו אותם למחבת,ערבבו היטב,וכסו עם מכסה על אש בינונית.
6.מדי 8-10 דקות יש לפתוח את המכסה ולשפוך את המיצים שפלטו העגבניות ולערבב היטב.
7.העגבניות חדלו מלהפריש מיצים? זהו זמן התיבול.
8.הוסיפו את כל שאר התבלינים ואת שתי כפות רסק העגבניות,ערבבו היטב,והמתינו 3 דקות.
9.הוסיפו את הביצים וערבבו היטב כ-5 דקות.
10.כבו את האש ותנו לשקשוקה להתקרר ללא מכסה כ-8-10 דקות.

תודה רבה לגולש אנונימי על מתכון לשקשוקה.

Share on facebook
פייסבוק
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

ללמוד להכין שקשוקה ב-3 דקות בלבד

תעשו לנו לייק? :)

גלילה לראש העמוד