מצרכים:
- 1 בצל.
- 3 עגבניות.
- 3 שיני שום כתושות.
- חצי כוס רסק עגבניות.
- רבע\חצי כוס מים.
- 4 ביצים.
- תבלינים \מלח , פלפל, פפריקה מתוקה ,פפריקה חריפה , מרק עוף.
אופן ההכנה:
- לשים במחבת שמן זית ולטגן בצל חתוך דק דק.
- אחר כך לטגן שום ואז להוסיף עגבניות חתוכות.
- לתבל ב: מלח , פלפל, פפריקה מתוקה ,פפריקה חריפה , מרק עוף.
- ולהוסיף רסק עגבניות ומים.
- לשבור את הביצים, לכסות את הסיר לכמה דקות.
- עד שהביצים יתבשלו טוב (ושלא יהיו עדיין נוזליות).
לארוחה עם השקשוקה:
- לקחת לחמנייה לחתוך לעיגולים עבים
- לשים בצד גבינה\ קוטג' וירקות והשקשוקה ליד.
ב ת י א ב ו ן P: