שקשוקה טעימה מאוד וטבעית …. כדאי להכין !

מצרכים:

  • 3 עגבניות טריות ואדומות.
  • 3 ביצים
  • שמן זית (זיתא, יד מרדכי).
  • 2 שיני שום קצוצות.
  • מלח , פלפל.
  • מחבת.

אופן ההכנה:

  • לשטוף את העגבניות.
  • לחתוך את העגבניות לקוביות קטנות אבל לא ממש קטנות!
  • לקלוף את שיני השום ולקצוץ אותם (אני אוהבת גם עם וגם בלי שום).
  • להניח את המחבת על האש ולהוסיף שמן זית.
  • לחכות כדקה שהשמן התחמם.
  • להוסיף את העגבניות החתוכות ולערבב , לסגור עם מכסה, ולחכות 6-7 דקות עד לרתיחה לפתוח לפעמים את המכסה כדי לערבב.
  • להוסיף שיני שום (עם אתם רוצים) ולערבב שוב , לסגור עם המכסה, לחכות 2-3 דקות לרתיחה
  • להוסיף את הביצים , לסגור עם מכסה ולחכות 5 דקות עד להכנה מלאה של הביצים.
  • לכבות את האש , בינינו כולם יודעים שהכי טעים זה לאכול את השקשוקה מהמחבת אבל להיזהר ! המחבת חמה! להוסיף מלח ופלפל , הכמות לפי בחירתכם.
  • דבר אחרון : ) לאכול עם לחם פרוס אחיד .
  • בתאבון!

תודה רבה לגולש אנונימי על מתכון לשקשוקה.

Share on facebook
פייסבוק
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

ללמוד להכין שקשוקה ב-3 דקות בלבד

תעשו לנו לייק? :)

גלילה לראש העמוד