מתכון שמתאים ל 2 סועדים.
מצרכים :
- חצי צרור פטרוזיליה.
- גמבה/פלפל.
- 4 ביצים.
- כף אבקת מרק עוף.
- מלח.
- 2 כפות רסק עגבניות.
- כף פפריקה מתוקה.
- סלסלת פטריות.
- בצל 1.
- 3 שיני שום.
- 3 עגבניות.
אופן ההכנה :
- חתכו את הבצל ,עגבנייה והגמבה.
- כתשו את השום.
- הדליקו את האש והניחו מחבת עם שמן.
- שימו את הבצל והשום הכתוש במחבת (ברגע שהשמן חם).
- טגנו אותם לפי העין.
- הוסיפו את העגבניות הגמבה והפטריות.
- והוסיפו חצי כוס מים.
- בשלו את זה 10-15 דקות.
- לאחר מכן תוסיפו – פטרוזיליה , מרק עוף, מלח, פפריקה.
- ערבבו ותוסיפו עוד חצי כוס מים.
- שברו את הביצה הראשונה לכוס ותערבבו.
- לאחר 5 דקות שפכו אותה לתוך השקשוקה ותערבבו מהר והרבה.
- תוסיפו ממש ממש טיפה מים וחכו 10 דקות.
- לאחר 10 דקות שברו 2 ביצים לתוך השקשוקה.
- ממשיכים לבשל כ 15 דקות.
- הכינו לכם פיתה/לחמנייה/לחם טרי בצד ותאכלו
- בתאבון D:
תודה רבה לגולש אנונימי על שקשוקה עם פטריות מדהימה.