מתכון לשקשוקה עם סלרי

מתכון לשקשוקה עם סלרי וקטשופ, מעט מתוקה בתאבון!
שקשוקה עם סלרי - תמונות נוספות

מתכון חדש ומעניין בהשראת אניצ"ה שיהיה לכולם בתאבון!

מצרכים :

  • 4 עגבניות מנוקות מגרעינים וחתוכות לקוביות.
  • 3 ענפים של סלרי, להפריד את העלים מהגבעולים.
  • 2 שיני שום פרוסות.
  • 2 ביצים.
  • מלח, פלפל.
  • חצי כף רסק עגבניות.
  • כף וחצי קטשופ (לא חובה).
  • 3 כפות שמן זית.

אופן הכנה :

  • קוצצים את גבעולי הסלרי ומכניסים למחבת לטיגון קל על אש גבוהה.
  • מוסיפים את השום וממשיכים בטיגון.
  • מוסיפים רסק עגבניות וקטשופ ומערבבים היטב.
  • מוסיפים את העגבניות וממשיכים בטיגון.
  • מוסיפים כ חצי כוס מים, סוגרים במכסה ומבשלים על אש נמוכה כ – 10 דקות, או עד שהעגבניות מתרככות ונוצר לנו רוטב עגבניות סמיך ועשיר.
  • מתבלים במלח, פלפל, בשלב זה ניתן אף להוסיף פלפל חריף לאוהבי החריף שביננו.
  • עם הרוטב סמיך מידי ניתן להוסיף עוד מעט מים.
  • עושים שני גומות עם כף בלב השקשוקה ושוברים לכל גומה ביצה.
  • את העלים של הסלרי שנשארו לנו מהשלב הראשון קוצצים, ומפזרים מעל.
  • מכסים במכסה וממשיכים בבישול על אש קטנה כ – 7 – 12 דקות.
  • עם רוצים ביצים רכות יותר מחכים מעט פחות.
  • שיהיה בתאבון.

תוספות :

  • למתכון זה ניתן להוסיף גמבה למעוניינים.
  • ניתן להוסיף יותר קטשופ ופחות רסק עגבניות, לקחת בחשבון שהשקשוקה תהיה מתוקה יותר.
Share on facebook
פייסבוק
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp
השארת תגובה

ללמוד להכין שקשוקה ב-3 דקות בלבד

תעשו לנו לייק? :)

גלילה לראש העמוד