שקשוקה בהודו

מתכון לשקשוקה של אנג'ו בהודו.... או יארהההה טוש....
שקשוקה בהודו דף הבית

את השקשוקה הזאת תוכלו למצוא בקנטה של שרי (הו – יארה !!!) שנמצאת בכפר טוש שבעמק פרווטי.
שקשוקה מדהימה שהכינה אשתו אנג'ו.
שיהיה בתאבון !

מצרכים:

  • 1 בצל חתוך.
  • 1 פלפל ירוק חריף קצוץ.
  • 1 פלפל ירוק קצוץ.
  • 4 עגבניות.
  • שמן.
  • 4 ביצים.

את הירקות לחתוך דק ככל האפשר.

תבלינים:

  • חצי כפית פפריקה מתוקה.
  • חצי כפית פפריקה חריפה.
  • כפית סוכר.
  • מלח. פלפל שחור.
  • חצי כפית זעתר.
  • חצי כפית מסאלה.
  • חצי כפית קארי.

אופן הכנה :

  • מחממים שמן סויה לחום גבוהה, ומטגנים את הבצל כ – 10 דקות.
  • מוסיפים פלפלים ומטגנים כ 5 – דקות.
  • מוסיפים את התבלינים ומערבבים, ממשיכים בטיגון כ 5 דקות.
  • מוסיפים עגבניות ומבשלים עוד 10 דקות.
  • שוברים את הביצים, מקטינים את האש ומכסים.
  • מבשלים למידת עשייה רצויה של הביצים.
  • מגישים עם לחם טרי וסלט חתוך דק.
  • בתאבון.
פייסבוק
Twitter
Pinterest
WhatsApp

ללמוד להכין שקשוקה ב-3 דקות בלבד

תעשו לנו לייק? :)

גלילה לראש העמוד