את השקשוקה הזאת תוכלו למצוא בקנטה של שרי (הו – יארה !!!) שנמצאת בכפר טוש שבעמק פרווטי.
שקשוקה מדהימה שהכינה אשתו אנג'ו.
שיהיה בתאבון !
מצרכים:
- 1 בצל חתוך.
- 1 פלפל ירוק חריף קצוץ.
- 1 פלפל ירוק קצוץ.
- 4 עגבניות.
- שמן.
- 4 ביצים.
את הירקות לחתוך דק ככל האפשר.
תבלינים:
- חצי כפית פפריקה מתוקה.
- חצי כפית פפריקה חריפה.
- כפית סוכר.
- מלח. פלפל שחור.
- חצי כפית זעתר.
- חצי כפית מסאלה.
- חצי כפית קארי.
אופן הכנה :
- מחממים שמן סויה לחום גבוהה, ומטגנים את הבצל כ – 10 דקות.
- מוסיפים פלפלים ומטגנים כ 5 – דקות.
- מוסיפים את התבלינים ומערבבים, ממשיכים בטיגון כ 5 דקות.
- מוסיפים עגבניות ומבשלים עוד 10 דקות.
- שוברים את הביצים, מקטינים את האש ומכסים.
- מבשלים למידת עשייה רצויה של הביצים.
- מגישים עם לחם טרי וסלט חתוך דק.
- בתאבון.