מצרכים:
- 5 עגבניות בשלות.
- 5 שיני שום.
- חצי חציל חתוך לקוביות מטוגן.
- 150 גר' גבינה בולגרית חתוכה לקוביות.
- 2 גמבות חתוכות לרצועות דקות ארוכות.
- 4 ביצים.
אופן ההכנה:
- מכניסים 4 כפות שמן זית למחבת גדולה ומחממים את השום (נזהרים לא לשרוף את השום) ומיד מוסיפים את העגבניות חתוכות לקוביות ואת הגמבות.
- מוסיפים מלח, פלפל שחור גרוס, ופפריקה חריפה (מי שלא רוצה חריף יכול לתבל בפפריקה מתוקה).
- מבשלים את זה היטב במשך כ25-30 דקות.
- מוסיפים את קוביות החצילים והגבינה הבולגרית ושוברים מעל את ארבעת הביצים, מכסים ומבשלים עד לקבלת דרגת עשייה רצויה של הביצים.
ב ת א ב ו ן (:
תודה רבה לגולש אנונימי על שקשוקה מעולה !!!