שקשוקה מסורתית

שקשוקה בלקנית - פוסט

רכיבים:

שמן זית
בצל
פלפל אדום
פלפל חריף
4 שיני שום
קופסה קטנה רסק עגניות
4 עגבניות חלוטות ללא קליפה קצוצות לקוביות
4 ביצים
תבלינים: מלח, סוכר, כמון, פפריקה
מים רותחים

הכנה:

במחבת אלומינום מטגנים בשמן זית על אש נמוכה בצל ופלפל אדום קצוצים דק.
מוסיפים שיני שום פרוסות.
מגבירים את האש
מוסיפים רסק עגבניות ומערבבים.
מוסיפים את העגבניות הקצוצות
מוסיפים מים רותחים
מתבלים בתבלינים
שמים על אש בינונית עד להתמצקות התערובת וריכוך המרכיבים
מוסיפים את הביצים ומבליעים בתערובת
מתבלים שוב במלח ופפריקה
מגישים

Share on facebook
פייסבוק
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

ללמוד להכין שקשוקה ב-3 דקות בלבד

תעשו לנו לייק? :)

גלילה לראש העמוד