שקשוקה הכי קלה שיש

איך לחתוך עגבניות

מצרכים למנה אישית גדולה\זוגית קטנה:
300 גרם עגבניות מרוסקות
3 ביצים
3 שיני שום
מלח
פלפל שחור
תבלינים
פיתה או כל לחם

הכנה:
1. מטגנים במחבת את שיני השום מעט
2. מוסיפים את העגבניות המרוסקות ושמים מלח, פלפל שחור ותבלינים לפי הטעם
3. יוצרים בור שלוש פעמים ושמים ביצה בבור אחרי כל פעם
4. מכסים עם מכסה של סיר בגודל המחבת (מומלץ) ובודקים כל כמה דקות עד שהחלמון ייראה שקוע בתוך החלבון.
5. מוציאים את השום (מי שמעדיף) ואוכלים עם הפיתה או הלחם

בתיאבון

Share on facebook
פייסבוק
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

ללמוד להכין שקשוקה ב-3 דקות בלבד

תעשו לנו לייק? :)

גלילה לראש העמוד