מצרכים:
- 1 בצל.
- 3 שיני שום (קצוץ) טוב טוב.
- שמן זית.
- 4-5 עגבניות חתוכות לעיגולים.
- 2 וחצי כפות רסק עגבניות.
- כף פפריקה.
- מלח,פלפל.
- 4 ביצים.
- רבע כוס מים.
אופן ההכנה:
- חותכים בצל לרצועות ושמים בשמן הזית לטיגון.
- מוסיפים את השום הקצוץ יחד עם הבצל, מערבבים נותנים לבצל ולשום להזהיב טוב טוב.
- בינתיים מכינים תערובת של : 2 וחצי כפות רסק עגבניות פפריקה,קצת מלח ופלפל לפי הטעם וחצי כפית סוכר, מניחים את התערובת בצד.
- מוסיפים את העגבניות, נותנים להם רתיחה עם מכסה 2-6 דקות רתיחה ומערבבים.
- מוסיפים את התערובת המוכנה מערבבים מכסים, נותנים לזה 5 דקות עד שזה הופך לתערובת אחידה.
- מוסיפים את הביצים,מחכים 5-10 דקות.
- ובתאבון.
תודה רבה לגולש אנונימי על מתכון לשקשוקה.