ניתן לאכול שקשוקה יום אחרי?

מה עושים עם נשארה לנו שקשוקה בלתי מנוצלת מיום לפני?
האם ניתן לאכול שקשוקה יום אחרי

מכירים את הבעיה שהכנו שקשוקה אבל התפרענו יותר מידי והגזמנו בכמויות ועכשיו נשארנו אם חצי מחבת מלא ובטן מפוצצת ?
במצב כזה חבל לזרוק את השקשוקה, אבל יום אחרי היא לא טעימה כמו ביום שהכנו אותה.
אז מה באמת עושים עם שאריות השקשוקה שנשארו לנו ?
הנה כמה טיפים שיעזרו לכם לנצל את שאריות השקשוקה שלכם בצורה הטובה ביותר.

דבר ראשון מוציאים את השקשוקה מהמקרר ומעריכים את מצבנו.

האם נשארו ביצים בשקשוקה ?
עם כן נהדר עם לא חממו מחדש את רוטב העגבניות ושיברו מעליו ביצה חיזרו על תהליך הבישול, הוסיפו מעט פטרוזיליה טרייה לרענון.
ניתן להשתמש ברוטב העגבניות שנשאר לנו כרוטב פיצה ! כן כן חברים פשוט הכניסו את הרוטב שנשאר למעבד מזון עם מעט אורגנו ולטחון למחית חלקה, למרוח על פיתה ולפזר מעל גבינה צהובה.
ניתן לחמם את השקשוקה בתנור ולהוסיף ביצים תבדקו מתכון שקשוקה בפיתה.
בתאבון.

השקשוקה התקשתה ונעשתה מוצקה ?
מחממים שנית על אש בינונית, עקב תהליך החימום השקשוקה שלנו תחזור לקדמותה.
עם השקשוקה עדיין נשארת סמיכה מידי מוסיפים מעט מים.

השקשוקה הוציאה המון נוזלים ונוצרה לנו שלולית של מים ?
מה שקרה זה שרסק העגבניות התקשה והנוזלים הופרדו, פשוט תערבבו טוב את השקשוקה וחממו שנית על הגז.
ניתן לחמם באש גבוהה ולאדות את הנוזלים עד לסמיכות רצויה.

סנדוויץ שקשוקה מפנק
מפני שהשקשוקה שלנו מתקשה במהלך הלילה היא נהדרת לאכילה בתור כריך.
חממו את רוטב השקשוקה במיקרוגל ל 2 דקות (לביצים יש נטייה להתפוצץ בחימום במיקרוגל לכן מומלץ להשתמש במכסה), למרוח את הרוטב עם הביצה על לחמנייה או פיתה, להוסיף טחינה וירקות טריים (חסה, עגבנייה, מלפפון ירוק) ולהנות מארוחת 10 מפנקת ומשביעה.
וכל זה בעזרת בסיס השקשוקה שנשאר לנו מיום לפני.
עם יש לכם עוד רעיונות לניצול שאריות השקשוקה נשמח לשמוע.

פייסבוק
Twitter
Pinterest
WhatsApp

ללמוד להכין שקשוקה ב-3 דקות בלבד

תעשו לנו לייק? :)

גלילה לראש העמוד