ה-שקשוקה!! (עם בזיליקום ובולגרית)

מתכון לשקשוקה בתוספת בזיליקום ובולגרית. מתכון גולשים. תהנו.
שקשוקה קלילה - פוסט

מתכון לשלושה – ארבעה אנשים עם תאבון:

מצרכים:

  • 4 עגבניות בינוניות-גדולות, אפשר להוסיף עוד כמה שרי זה נחמד.
  • 5 שיני שום.
  • 150 גרם גבינה בולגרית.
  • 2 גמבות אדומות גדולות – חתוכות לרצועות.
  • 4-5 ביצים לפי הרעב.
  • מלח,פלפל ופפריקה – לפי הטעם
  • ריחן (בזיליקום) – כמה עלים.
  • חצי פלפל חריף למעוניינים , רבע לאלה שחדשים בפיקנטיות.
  • חצי חציל מטוגן למי שיש כוח לעבוד קשה ואוהב.
  • המלצה שלי: 100 גרם רסק עגבניות מוסיף למרקם

אופן ההכנה:

  • 4 כפות של שמן (עדיף זית!!) למחבת כמה שיותר גדולה וישר לאחר מכן את שיני השום עד להזהבה קלה.
  • לאחר מכן מוסיפים עגבניות (חתוכות לריבועים) וגמבות (חתוכות לרצועות קצרות).
  • מחכים 5-10 דקות על אש גבוהה ומוסיפים מלח פלפל פפריקה וריחן לפי הטעם.
  • מבשלים על אש גבוהה-בינונית למשך כ-20 עד 30 דקות (לפי הריח והקשיחות…).
  • מוסיפים את הבולגרית והרסק מי שבחר להקשיב לי.
  • מורידים קצת את האש ומטפלים בביצים…לשבור כל ביצה לכוס לפני ששופכים למחבת כדי שלא יהיה דם/נוצה/דברים לא רצויים שלא יוכלו לצאת מהשקשוקה אחר כך…
  • אחרי שכל הביצים במחבת מעלים את האש, אם אפשר לכסות את המחבת ולחכות למרקם האהוב עליכם של הביצה!
  • בתאבון =)

תודה רבה לגולש אנונימי על מתכון לשקשוקה !

רוצים עוד ?
מתכון לשקשוקה חריפה שתעמיד אותכם על הרגליים !

פייסבוק
Twitter
Pinterest
WhatsApp

ללמוד להכין שקשוקה ב-3 דקות בלבד

תעשו לנו לייק? :)

גלילה לראש העמוד